Після розриву з Даном Баланом Тіна Кароль співає пісні іншого популярного співака: “Побачивши тебе, все тане”

Тіну Кароль і Дана Балана багато шанувальників вважають парою, тому особисте життя артистів знаходиться під пильною увагою публіки.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є однією з найбільш обговорюваних українських співачок. Ось уже 15 років вона буквально живе на сцені і регулярно з’являється в рейтингових телепроектах.

Так, нещодавно завершився новий сезон “Танців з зірками”, де виконавиця хіта “Ноченька” традиційно була співведучою Юрія Горбунова, а зараз вона зайнята зйомками вокального талант-шоу “Голос країни”. Зірка вже в сьомий раз буде наставником, і це не рахуючи дитячих сезонів проекту.

Кароль и Балан в Танцах со звездами
Кароль і Балан в Танцях з зірками

До речі, саме там Тіна Кароль і Дан Балан почали проявляти симпатію один до одного, що і стало причиною появи чуток про їх можливий роман.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Варто сказати, що вони самі не поспішають підтверджувати свої стосунки, так само як і спростовувати. В результаті в мережі під кожним новим фото артистів не обходиться без коментарів на тему їх романтичного зв’язку. Особливо часто це відбувається в Інстаграмі Тіни Кароль, де вона регулярно ділиться свіжими фотографіями і не тільки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На цей раз в Insta-stories співачка здивувала шанувальників не тільки домашнім видом без макіяжу, але і виконанням пісні Монатіка “Каждый раз”, яка починається зі слів:

“При виде тебя все тает, температура растет, знаешь” (При вигляді тебе все тане, температура зростає, знаєш).

Скриншот из Инстаграм Тины Кароль
Скріншот з Інстаграм Тіни Кароль

Якщо вірити в існування любові між Даном і Тіною, не виключено, що ці рядки вона присвятила саме йому. Але чи так це насправді?

Більше подробиць з історії любові молдавського мачо і української поп-діви дивіться і дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.