Горіх як у мами. Оля Полякова показала п’яту точку своєї неповнолітньої доньки

Нещодавно стало відомо, що сама довгонога жриця української естради Оля Полякова взяла своїх неповнолітніх дочок і помчала на довгоочікуваний відпочинок.

Відпочити від українського карантину вона захотіла на Мальдівах. Судячи з Інстаграм-аккаунту, глава сімейства на ім’я Вадим зі своєю дорогою дружиною не поїхав, тому вони відпочивають втрьох – суто жіночою компанією.

У Олі Полякової є дві дочки – старша школярка Маша, і найменша Аліса

Оля Полякова з дочками Машею та Алісою
Оля Полякова з дочками Машею та Алісою

Марія Полякова вже встигла заявити про себе на всю країну тим, що вона займається моделінгом, блогерством, ще й створила свою музичну групу

Виглядає Маша в свої майже 16 що треба-не гірше, ніж її зоряна відбулася мати.

Ні для кого не секрет, що Оля Полякова може і любить блиснути своїм горіхом, і він у неї “ого-го “. Ось і молодшої Полякової передалося це вміння у спадок.

Оля Полякова засвітила горіх своєї старшої дочки Маші
Оля Полякова засвітила горіх своєї старшої дочки Маші

Тільки не сама Маша показує свої принади в Інстаграм, а її зоряна мама на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм публікує провокаційні фото дочки.

Відзначимо, Оля Полякова показала, як їх зустрічали на острові і розваги на пляжі. Крім того, Оля пожартувала над своїми передплатниками. Артистка запостив знімок плаче молодшої дочки, який підписала: “Це ваше обличчя, коли я буду публікувати відео та фото з Мальдів “.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розсекретила назву рок-групи її 15-річної дочки

розсекретила назву рок-групи її 15-річної дочки. Музичний колектив отримав назву “ШВИ “.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.