Всі жінки Миколи Баскова, на яких він так і не одружився: під вінець не затягнула навіть Волочкова

Особисте життя знаменитостей завжди привертає особливу увагу публіки. Одна Минута згадала, з ким із відомих красунь крутив романи Микола Басков.

Ні для кого не секрет, що герой нашої сьогоднішньої статті — один із найзавидніших холостяків російської естради. У цьому статусі він перебуває вже досить довгий час, хоча так було далеко не завжди.

Всі жінки Миколи Баскова

Оксана Федорова

Початок їх відносин поклала пропозиція натурального блондина Федоровій знятися в його кліпі. Модель, телеведуча і актриса погодилася і навіть не відмовлялася від сцен з поцілунками, але ось спільна робота так і не відбулася. Зате між артистами спалахнув бурхливий роман. Втім, так само несподівано він і завершився.

Оксана Федорова и Николай Басков
Оксана Федорова і Микола Басков

Через два роки спільного життя Микола публічно оголосив про розставання з Оксаною, що стало неприємним сюрпризом і для неї самої.

Анастасія Волочкова

Про їхній роман не чув тільки ледачий, хоча вони ретельно приховували, що зустрічаються. Все стало явним під час їх відпочинку на Мальдівах, куди пара вирушила різними літаками. Навіть це не допомогло сховатися від настирливих папарацці, які встигли сфотографувати Волочкову і Баскова в океані в досить пікантний момент.

Волочкова и Басков
Волочкова і Басков

Незважаючи на настільки спекотні почуття один до одного, балерина і співак в результаті розлучилися, проте без скандалів — їм вдалося зберегти дружні відносини.

Світлана Шпігель

Один раз натуральний блондин все ж був офіційно одружений на дочці свого продюсера Світлані. У шлюбі у пари народився син Броніслав і поки його батьки були разом, хлопчик носив подвійне прізвище Басков-Шпігель, але після розлучення він повністю перейшов на прізвище мами.

Николай Басков и Светлана Шпигель
Микола Басков і Світлана Шпігель

Варто відзначити, що розставання Світлани та Миколи супроводжувалося великим скандалом, тому ніяких відносин вони не підтримують. Що стосується Броніслава, то він живе з матір’ю в Ізраїлі, а зі своїм знаменитим батьком не спілкується.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.