Розкішна Мер’єм Узерлі – Хюррем з “Пишного століття” – засвітила тонку талію через пару днів після пологів

Нещодавно стало відомо, що найкрасивіша і улюблена наложниця Султана Сулеймана Хюррем в реальному житті народила ще одного "Шехзаде ".

Це вже друга дочка у турецько-німецької акторки Мер’єм Узерлі. Батька малятка знаменитість приховує, проте подробиці свого цікавого положення розкрила ще в серпні, коли живіт тільки починав зростати.

Зараз Мер’єм Узерлі, вона ж Хюррем Султан, вже народила і відчуває себе чудово

Відразу з пологового залу вона помчала на фотосесію в шикарній сукні, напомінающнее наряди з “Пишного століття ” – таке ж пишне і дорого виглядає.

Але незважаючи на те що зараз актриса в декреті, вона продовжує активно ділитися знімками в Instagram з ранніх фотосесій.

Також відносно недавно Мер’єм показувала портретну серію знімків, а тепер опублікувала і фото в повний зріст. На цих кадрах знаменитість позувала в студії в розкішному платті кольору марсала, а її волосся було недбало покладені на плечі.

Тут ще видно її величезний живіт на 9-му місяці вагітності.

Поки невідомо як старша дочка актриси відреагувала на поповнення в родині.

Також турецько-німецька героїня фільмів і серіалів не зізнається, хто саме став батьком її дитини.

Цілком можливо, що це відомий бізнесмен, з яким вона познайомилася під час життя в США. Тоді зрозуміло, чому вона не поспішає показувати його обличчя – щоб не вляпатися в жодні скандали.

Зараз, судячи з усього, дворазова мама здорова, почуває себе відмінно і насолоджується часом, проведеним зі своєю новонародженою дочкою.

У коментарях прихильники бажають своєму кумиру здоров’я, а її діткам – рости і радувати маму.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.