Куди пропало шоу “Караоке на Майдані “? Ігор Кондратюк вперше розповів про причини закриття проекту

Популярний народний шоу "Караоке на майдані" радувала телеглядачів щотижневими випусками цілих 20 років.

Легендарне вокальне шоу “Караоке на майдані” вперше вийшло в ефір ще в 1999 році на телеканалі “Інтер”. Канал “1 + 1” транслював цю програму з 2007 по 2009 роки, а з 2009 року програма виходила на каналі СТБ. “Караоке на майдані” став одним з найбільш рейтингових і популярних телешоу в Україні і протрималося в ефірі цілих 20 років. Крім того, багато учасників вокального шоу стали популярними артистами і домоглися зоряного статусу. Підкорити “Караоке на майдані” в свій час намагалися Тіна Кароль, Макс Барських, Дмитро Каднай, Наталя Валевська, Віталій Козловський, Меловін і інші. 

"Караоке на майдані" стало першим кроком до популярності для багатьох українських зірок
Караоке на майдані стало першим кроком до популярності для багатьох українських зірок

Проте через 20 років свого існування програму закрили. 20 вересня 2019 року вийшов останній випуск народного шоу. Співавтор, продюсер і незмінний ведучий “Караоке на майдані” дав інтерв’ю виданню “Коментарі” і розповів чому довелося закрити всіма улюблене шоу.

За словами Кондратюка, “Караоке на майдані” закрили через те, що закінчився контракт з телеканалом СТБ. Керівник телеканалу порахував це шоу застарілим форматом, а Ігорю Кондратюку запропонував зробити більш солідну програму. Сам же Ігор зізнається, що пропонував головним телеканалам країни (крім Інтера) купити “Караоке на майдані”, але спроби були безуспішними.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.