Оля Полякова відзначає 37-й день народження: 10 фактів про суперблондинку, які вас вразять

Сьогодні, 17 січня, свій день народження відзначає яскрава й епатажна співачка, головна блондинка країни Оля Полякова.

17 січня улюблениці публіки Олі Поляковій виповнилося 37 років. На честь дня народження артистки пропонуємо вам кілька цікавих фактів про неї, які можуть вас здивувати.

  1. Оля Полякова народилася в місті Вінниця. Батько – дипломат, мама – лікар-педіатр. Мама зірки мріяла, що дочка піде по її стопах і стане лікарем, але Оля з дитинства мріяла про сцену.

"Оля Оля Полякова в шкільні роки

2. Полякова закінчила Київський національний університет культури і мистецтв по класу естрадного вокалу, а також отримала диплом оперної співачки в Національній музичній академії України ім. Петра Чайковського.

3. Діапазон голосу артистки – 3 октави. Це діапазон професійно співака, який може працювати в мюзиклах і співати в опері.

4. Полякова є володаркою найдовших ніг України. При зрості 180 см довжина ніг співачки складає 127 см.

 "Полякова Полякова є володаркою найдовших ніг України

5. У дитинстві і юності майбутня зірка дуже комплексувала через свій зріст. Олю дражнили в школі, обзивали жирафом, шваброю, але в 18 років все змінилося.

6. Ще до кар’єри співачки Полякова пробувала себе в модельному бізнесі. Оля протягом п’яти років брала участь в показах будинку жіночої білизни в Києві.
7. Свого часу суперблондинка завела 30 кіз на своїй дачі і займалася сироваріння. Зараз артистка на дачі має теплиці, де сама вирощує овочі та зелень.

 "Теплиця Теплиця Олі Полякової

8. У 2018-му році Ольгу Полякову визнали найкрасивішою жінкою року Україна за версією журналу «Viva».

 "Полякова Полякова на церемонії нагородження “Viva “

9. 16 років тому Ольга вийшла заміж за бізнесмена на ім’я Вадим: вони познайомилися під час її виступу на його дні народження. Тоді чоловік був одружений на іншій жінці і деякий час суперблондинка була в ролі коханки.

"Оля Оля Полякова з чоловіком

10. Кліп “Шльопки”, який Полякова випустила 7 років тому, має 43 мільйонів переглядів на Ютубі. Мало хто знає, але саме цю пісню Оля не хотіла співати і коли творець пісні запропонував її співачці вона відкинула її, мотивувавши відмову тим, що “це пісня для Сердючки “. А через кілька років продюсер Олі все ж змусив артистку заспівати цю пісню.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.