Наташа Корольова змусила сина переспівати “Дельфина и Русалку”: відчайдушно намагається повернути Ніколаєва

Наташа Корольова похвалилася в соціальних мережах творчістю сина. Архип переспівав їх з Ігорем Ніколаєвим знамениту пісню "Дельфин и Русалка".

Співачка і композитор були одружені майже 9 років, але дітей за час шлюбу у артистів так і не з’явилося. Після розставання Корольова вийшла заміж за Тарзана, а Ніколаєв одружився з Юлією Проскуряковою, причому екс-подружжю вдалося зберегти хороші відносини.

Тарзан и Королева
Тарзан і Корольова

Доказом цього став новий пост Наталії в Instagram — зірка зворушливо привітала колишнього з 61-річчям, на честь чого їх з Сергієм Глушко син переспівав “Дельфина и Русалку” на новий лад.

Сын Наташи Королевой и Тарзана Архип
Син Наташі Корольової і Тарзана Архіп

Відзначимо, Архіп пішов по стопах матері і зайнявся музикою, виступає він під сценічним псевдонімом Grek. Пілон хлопець теж освоює, як і його танцюрист-батько.

“Як же здорово бачити, що через майже три десятка років творчість геніального маестро, Моцарта нашого часу, продовжує надихати наших дітей, які в принципі байдужі до музики періоду дев’яностих. Любові і здоров’я тобі, Ігоре! Дякую тобі за твою творчість”, — написала виконавиця.

Коментатори залишилися в захваті від сюрпризу Архіпа і Корольової, хоча і без ложки дьогтю не обійшлося:

  • “Дивовижне звучання! Слухала не раз і кожен раз із задоволенням! Ігоря Ніколаєва з днем народження. Здорово, що він був у вашому житті”;
  • “Дійсно несподіваний подарунок від Архіпа!”;
  • “Дуже приємний голос”;
  • “У талановитої мами талановитий син!”;
  • “Хлопець чудовий, на відміну від його батька”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

В останньому коментарі невтішні слова на адресу Тарзана пов’язані з його зрадами Наташі, про які не чув тільки ледачий. Детальніше про все, що відбувалося в знаменитому сімействі, дивіться у відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.