Найдорожча співачка України Камалія закінчила школу, але не зовсім звичайну

Для фанатів знаменитості не секрет, що останні два тижні вона провела разом зі своїм чоловіком Захуром і дочками на гірськолижному курорті в Буковелі.

Там Камалія вирішила підкачати свої вміння кататися на лижах, і пішла в спеціальну школу.

Після закінчення так званої навчання, або, вірніше сказати, підготовки лижників, вона подякувала лижну школу за відмінний час і гарний настрій.

Сім’я Камалії в повному складі пройшла школу катання на лижах, і зробила Селфі з тренерами

“Дякую тренерам курорту @bukovel лижноі̆ школи @skischoolbukovel @ vadime.los_santos.mazcero @mogilnyak @vo_va_go @oleh ._. Bilous Величезне спасибі за терпіння, професіоналізм і завжди гарний настрій! “, – написала Камалія у себе в Інстаграм.

Ось що їй написали в коментарях фоловерів:

  • чарівна
  • Прекрасна олімпійська команда!
  • Всі як один! Красені!

Нещодавно співачка Камалія перехворіла коронавірусів. Її чоловік Захур і вся родина також підхопили цей китайський вірус.

Після інфікування коронавірусів у неї почастішали головні болі і змінюється настрій.

Про це сама дівчина розповіла в Інстаграм-акаунті.

За словами артистки, дочки теж по-різному перенесли хворобу: Мірабелла хворіла всього 2 дні і швидко одужала, а от Арабелла теж мала симптоми, але тест у неї був негативний.

Весь персонал, який працює вдома у Камалії, довелося відправити до лікарні або на самоізоляцію. На цей час Камалія сама перейняла на себе роль куховарки, прибиральниці і навіть медичної сестри.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!