Каменських з букетом в голові скинула з себе весь зайвий одяг і позувала для фото: Потап не в курсі

Одна з найкрасивіших українських співачок Настя Каменських не соромиться свого зовнішнього вигляду, тому впевнено позує в різних зухвалих позах.

Фраза “показати зайве ” зовсім не може бути застосована до Насті, так як у неї немає нічого зайвого, вона може показати що завгодно. Нерідко було таке, що вона показувала себе у всій красі такий, як її створила природа.

Засмагла Настя Каменських після відпустки вплела собі в волосся величезний букет і показала ключиці

Також недавно Каменських перед камерою продемонструвала голий живіт, прикривши обличчя квітами. Цей пост став першим, знятим після повернення співачки з відпустки, який вона провела на Мальдівах.

У попередньому пості Каменських опублікувала фото з чоловіком, продюсером і музикантом Олексієм Потапенко (Потапом) і повідомила, що вони залишають острів і повертаються додому.

Біль і любов Потапа і Насті: почуття, які приховували, робота з колишньою дружиною ПТП, коли будуть діти

Секрет щастя Потапа і Насті – точно в тиші. Тому вони не розкривали свої зв’язки майже 10 років. Але приховували вони не тільки свій союз, але і біль – у кожного своє.

У нашому відео на Ютуб-каналі ми розібралися в подробиці цих пристрастей, і цікаво розповіли вам.

Як виявилося, спочатку дуету Потапа і Насті могло б не бути, адже після першої зустрічі вони один одному взагалі не сподобалися, а коли співпраця все таки склалося, у них почалися терки, і доходило навіть до ненависті.

Вони не раз розходилися, але талант і потяг залишалося, тому зараз вони так яскраво світять на українському п’єдесталі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.