Дружина Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла, як дізналася про вагітність: “До сих пір не можемо повірити “

Герої дев'ятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк " Микита Добринін і Даша Квіткова скоро стануть батьками.

Радісну новину повідомив український теле і радіоведучий Микита Добринін в своєму Інстаграм-блозі. Микита опублікував фото, де він і його дружина позують на березі, Микита стоїть на коліні і цілує вагітний живіт Даші, а сама вона дивиться вдалину, ніжно тримаючи коханого за руку.

“Наша величезна радість і маленьке диво”, – підписав публікацію Добринін.

Скріншот з Інстаграма Микити Добриніна
Скріншот з Інстаграма Микити Добриніна

На особистій сторінці в Інстаграм майбутня мама Даша Квіткова також поділилася, як дізналася про вагітність. Дівчина розповіла, що вони з чоловіком дуже серйозно підійшли до питання планування вагітності. Саме з цього Даша заздалегідь пройшла всіх лікарів і вирішила питання, які її турбували. Квіткова зізналася, що спочатку вони з Микитою дуже фанатично поставилися до свого бажання завагітніти, але у них нічого не виходило.

Даша Квіткова та Микита Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін

“Ми настільки сильно цього хотіли, що не відходили від аптеки і купували по 10 тестів за раз. Природно, в цей період нічого не відбувалося. “, – поділилася Даша.

Потім дівчина вирішила просто відпустити цю ситуацію і поїхала з друзями відпочити в інше місто. Там їй приснився сон, нібито вона робить тест на вагітність і він показує 2 смужки. Але Даша особливу увагу йому не надала. Тільки по приїзду додому Квіткова вирішила зробити тест на вагітність “про всяк випадок”. Побачивши 2 смужки, дівчина не повірила своїм очам.

“Стою у ванній і ридаю від щастя. Після я відразу спустилася в клініку біля будинку, щоб здати кров і дізнатися напевно. Приходить аналіз, який підтверджує, що я вагітна близько місяця. Планувала розповісти Микиті в особливий момент, але не могла терпіти. Тому прийшла до нього, коли дивився якийсь серіал, дала два тести. Скажу чесно, плакали обидва. І до сих пір не можемо повірити, що в мені росте малюк. Особливо ридали, коли на УЗД нам показували кожен пальчик, ручки, ніжки. “, – відверто поділилася Дарина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.