Джамала в розкішному білому вбранні з вишивкою заінтригувала шанувальників незвичайним заходом

22 січня в Україні відзначається важливе державне свято - День Соборності. Артисти і знаменитості вітають українців і приєднуються до подій.

Кримсько-татарська співачка Джамала дотримується патріотичних поглядів і їй тема об’єднання регіонів країни як нікому близька. Адже події в Криму змусили її з сім’єю покинути рідний півострів і перебратися до Києва. Але співачка сподівається і впевнена, що Крим обов’язково повернеться до складу України і вона зможе поцілувати рідну землю.

До Дня Соборності 2021 року Джамала поділилася яскравим фото, на якому вона в чудовому вишитому костюмі білим по білому впевнено йде по вулиці.

Джамала
Джамала

Фото артистка супроводила розлогим постом:

З Днем Соборності, друзі! З прекрасним святом Нашої з вами єдності! 🇺🇦

У 2021 через Нові реалії Ми не зможемо традіційно взяти Одне одного за руки 😢 Альо традиції ма ють жити! Тому цього року відбудеться ПЕРШИЙ в історії віртуальний Ланцюг Соборності между Києвом та Сімферополем! ВІН поєднає всех украинцев, Незалежності від відстані та фізичної возможности буті прісутнім.

Я запрошую вас взяти у ньом доля!

Щоб прієднатіся до Акції, та патенти, авторізуватіся на сайті «Ланцюг Соборності». (Шукай посилання на агентство моїй странице у facebook)

І пам’ятайте, для єдності немає обмежень и відстань НЕ має значення. Як и тридцять один рік тому, коли українці збудувалі один Із найбільшіх живих ланцюгів в історії – “Українську хвилю”. Тоді более миллиона людей Вийшла между Києвом та Івано-Франківськом! А сегодня будемо разом віртуально ❤️

Аджея всі ми Прагнемо бути разом в одній Соборній Україні 🇺🇦

Шанувальники захопилися і зовнішнім виглядом співачки, і позитивно сприйняли її заклик, пообіцявши взяти участь в такому важливому для країни заході.

 

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.