Молода дружина Віктора Павлика висловилася про свою вагітність: “А раптом я буду поганою мамою? “

Молода дружина українського артиста Віктора Павліка зараз знаходиться на 20 тижні вагітності.

Навесні 2020 го 55-річний український артист Віктор Павлик одружився в четвертий раз. Його обраницею стала концертний директор Катерина Репяхова, яка молодша за артиста на 28 років. Незважаючи на таку значну різницю у віці, пара щаслива разом і готується до появи спільної дитини, про що вони повідомили на початку 2021-го.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Катерина Репяхова із задоволенням розповідає про свою вагітність в особистому мікроблозі в Інстаграм. Так, дівчина вже встигла розповісти, як вони з Віктором Франковичем планували вагітність, як дізналися про майбутню дитину і показали, в якій лікарні будуть народжувати. А недавно Репяхова вирішила поділиться з пыдписниками своїми переживаннями і страхами, які її виникли після усвідомлення того, що вона вагітна.

“Як тільки я дізналася про те, що стану мамою, мене накрила ейфорія, потім страх. Особливо вечорами, коли я лягала спати. Мені ставало так страшно. А раптом не впораюся, раптом буду поганою мамою. “, – відверто зізналася Катерина.

Втім зараз, за словами Каті, страхів більше не залишилося. Коли малюк почав ворушитися, майбутня матуся зрозуміла, що всередині неї ціле життя.

“Я шалено щаслива і духовно наповнена, на даному етапі життя. Адже колись я навіть мріяти не могла, що у нас буде справжня сім’я. Наш малюк буде найулюбленішим і щасливим. Я точно знаю. “, – пише дружина Павлика.

Нагадаємо, що Віктор Павлик та Катерина Репяхова поки ще не повідомили про стать майбутньої дитини, хоча зізналися, що знають, хто у них народиться.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.