Втратив 70 відсотків зору: Сергій Бабкін прокоментував рідкісну хворобу очей

Відомий український музикант Сергій Бабкін прокоментував рідкісну патологію очей, яку йому діагностували.

Кілька днів тому український музикант Сергій Бабкін поділився зі своїми шанувальниками тривожною новиною – йому поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак уже втратив 70% центрального зору. Про симптоми хвороби, прогнозах лікарів і подальше лікування Сергій розповів виданню КП в Україні .

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

За словами Сергія, перші ознаки хвороби він відчув, знімаючись в одному розважальному шоу. Там він брав участь у конкурсі, за умовами якого він повинен переглянути свого супротивника не моргаючи. Тоді Сергій відчув, що очі болять, проте він списав все на неймовірне напруження через конкурс. Наступним “дзвіночком” стало те, що Сергій зауважив, що не може розгледіти дрібний шрифт, хоча раніше проблем із зором у нього ніколи не було. Тоді артист і подумав, що пора перевіритися у лікаря. Однак похід в лікарню відклав коронавірус, яким він захворів разом з дружиною.

Сергій Бабкін з дружиною і дітьми
Сергій Бабкін з дружиною і дітьми

Коли Сергій все ж потрапив до лікаря, діагноз був невтішним. Стан у Сергія критичний і йому терміново потрібно робити операцію.

“Час не на нашу користь, як сказав лікар. Час йде на годинник. Потрібно діяти вкрай швидко. “, – зізнався артист.

Проходити лікування Сергій планує в Австрії, операція призначена на 5 лютого. За словами артиста, він вибрав австралійську лікарню оскільки в Україні немає потрібних ліків.

За словами Сергія, в даний час лікарі ніяких прогнозів йому не дають, але він вірить у краще.

“Вони не дають прогнози, але рівень клініки і самого професора настільки високий, що я спокійний. Знаю, що все буде на найвищому рівні. “, – говорить Бабкін.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.