Чубчик і каре: Джамала кардинально змінила імідж та розповіла про любов до сина

Співачка Джамала нерідко розповідає про свої взаємини з чоловіком і синами, а недавно зробила дуже зворушливий і милий пост про любов до сина.

“Розмова на ніч з Еміром:

⁃ Я тебе люблю

⁃ І я тебе люблю. Повільно!

⁃ Як? Чому?

⁃ Повільно – значить завжди!

У мене все”,

– написала Джамала, опублікувавши зухвале фото, де вона з коротким волоссям, з чубчиком і в обтягуючому шкіряному вбранні позує на камеру.

Примітно, але повністю старшого сина української співачки Джамали звуть Емір-Рахман Сеит-Бекір ог’ли. Таке досить нетипове ім’я викликало багато запитань у аудиторії і шанувальників, тому сама Джа пояснила, чому дала синові таке незвичайне і складне імя.По словами Джамали, вони з чоловіком підходили до вибору імені для сина дуже серйозно і заздалегідь.

За словами Джамали, вони з чоловіком підходили до вибору імені для сина дуже серйозно і заздалегідь

“Мені, як людині, у якого все життя пов’язане з музикою, хотілося ” співуче “ім’я, можливо, із закінченням на -а, ин. У нас з Бекіром навіть склався свій ТОП-3 – Емір, Осман і Гірей . Але одного разу вночі мені приснилося, що нашого синочка звати Емір-Рахман. це правда! Я прокинулася о 5 ранку і тут же записала ім’я в блокнот. Вважаю, що це був знак! “, – зізналася переможниця Євробачення 2016 від України Джамала.

Також відзначимо, що зараз в своєму Інстаграм-акаунті Джамала транслює будні свого схуднення – розповідає, як і чим харчується, займається спортом тощо.

Джамала показала чим харчується при схудненні
Джамала показала чим харчується при схудненні

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.