Оля Полякова в короні і мікроплаті з розмахом відсвяткувала день народження: “Не заздріть “

Зіркові друзі Олі Полякової влаштували їй вечірку-сюрприз і привітали з минувшим днем народження.

17 січня головна блондинка країни Оля Полякова відсвяткувала своє 37-річчя. Свято пройшло в теплому сімейному колі на Мальдівах. Там Полякова з чоловіком і доньками влаштували шикарна вечеря з лобстерами і шампанським на березі океану.

По поверненню додому друзі і колеги співачки вирішили влаштувати їй сюрприз і влаштували вечірку на честь Полякової, про яку вона навіть не здогадувалася.

Маша Єфросиніна, яка була на вечірці розповіла в Інстаграм-сторіз, як вони “заманили” саму Полякову на таємне святкування. За словами Єфросиніної, Полякова думала, що буде співати на дні народженні якоїсь іменинниці, а коли приїхала на локацію побачила там всіх своїх друзів, які почали вітати її з днем народження.

Полякова не очікувала подібного сюрпризу
Полякова не очікувала подібного сюрпризу

Телеведуча Маша Єфросиніна, дочка Полякової Маша, а також сама артистка опублікували свіжі “сторіз ” в Інстаграм, в яких можна побачити, як пройшло святкування 37-річчя “Королеви ночі”. На відео видно, що серед запрошених гостей було багато знаменитостей: балерина Катерина Кухар, фешн-фотограф Соня Плакидюк, телеведуча Маша Єфросиніна та інші.

"Дикі танці" на вечірці у Полякової
“Дикі танці” на вечірці у Полякової

Знаменитості веселилися і танцювали, а в кінці вечора Полякової піднесли святковий торт, який був прикрашений короною. Королева ночі підтвердила свій статус, знявши солодку корона з торта і надівши її собі на голову.

Оля Полякова зняла корону з торта і приміряла її на себе
Оля Полякова зняла корону з торта і приміряла її на себе

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.