Вагітна дружина Віктора Павлика підтвердила важке фінансове становище в сім’ї: немає грошей навіть на кафе

Нещодавно український музикант Віктор Павлик зізнався, що зараз його утримує молода вагітна дружина Катерина Репяхова.

26-річна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова останні кілька місяців стала активно вести свій Інстаграм. Дівчина не просто публікує свої фото і знімає забавні відео, а активно співпрацює з різними компанії і рекламує їх товар з метою заробітку. Як виявилося, це скоріше вимушений захід, ніж бажання Каті, адже її благовірний зараз без роботи і сім’ю утримує саме вона. В цьому сам зізнався Віктор Павлик в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”. Ось, що він сказав:

“Я в своєму житті більше нічого не вмію, нічого не роблю, у мене нічого немає, ніякої нерухомості, заводиків, магазинів, ресторанів, тому іншого прибутку крім як давати концерти – немає. Ну а концертів немає. Тому, грубо кажучи, без роботи. Слава Богу, що Катя розвивається як блогер. І це певною мірою приносить якусь копійку, за яку ми можемо зараз собі дозволити жити. “, – відверто зізнався Віктор Павлик.

Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності
Катерина Репяхова на 5-му місяці вагітності

При цьому сама Катя Репяхова не раз говорила, що фінансове становище у них зараз погане і вони не мають чим платити кредити. Втім, коли вона це говорила, в її Інста-сторіз можна було побачити, як вони з Павликом щодня обідають в ресторанах. Однак, схоже, з грошима в молодій сім’ї тепер стало гірше, адже недавно Катя опублікувала нове відео в своїх Інстаграм-сторіз, де попросила у своїх підписників порадити їй дешеві столові Києва.

Репяхова просить у передплатників підказати, де знаходиться дешева їдальня
Репяхова просить у передплатників підказати, де знаходиться дешева їдальня

“Ми з Віктором Франковичу хочемо поїсти в простий, дешевої їдальні.  Не кафе нам треба, нам потрібна їдальня шкільна або студентська. Ми хочемо якусь кашку або пюрешку на водичці з котлетою “, – попросила Репяхова порадити їдальню.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.