Філіп Кіркоров все ще завидний, але вже не холостяк: Евеліна Бледанс публічно назвала поп-короля коханим

Відома актриса Евеліна Бледанс обсипала поп-короля російської естради Філіпа Кіркорова компліментами, хоча він навіть на них не напрошувався.

Співак веде досить розкішне життя і зовсім не приховує цього. Після зустрічі Нового року в Москві Філіп Бедросович забрав дітей і полетів в Майамі, де у нього є власний особняк. Пробувши там якийсь час, сімейство Кіркорових разом з Христиною Орбакайте, її чоловіком Михайлом Земцовим та їхньою донькою Клавдією вирушило на Багамські острови.

Де живе Кіркоров і його діти? Розкішний особняк Кіркоровленд
Кіркоров з дітьми

На цьому зимові канікули не закінчилися. Незабаром артист похвалився елітним відпочинком в Дубаї, де він провів близько тижня і повернувся додому. Втім, ненадовго.

У себе в Інстаграмі Філіп Кіркоров опублікував дзеркальне селфі на тлі валізи і рюкзака з речами в поїздку. Виконавець не став змінювати собі та вибрав молодіжний образ від Louis Vuitton, що складається з білих рваних джинсів, кросівок, футболки з яскравим принтом, синьо-білої кофти, яку він обвісив м’якими іграшками, білосніжної бейсболки, темних сонячних окулярів і захисної маски.

“В дорогу! Хто першим вгадає куди, тому коробку “музичних” шкарпеток! 3. 2. 1. Поїхали!”, — підписав фото поп-король.

У коментарях багато хто тут же почав ділитися своїми здогадками, куди ж Кіркоров зібрався на цей раз. Також не обійшлося без критики його зухвалого вбрання, але найбільше уваги привернули слова Евеліни Бледанс, яка написала:

“Коханий, по-моєму, ти робиш цю фірму яскравіше [мова про Louis Vuitton]. Летиш в літо!”.

Комментарии Эвелины Бледанс
Коментарі Евеліни Бледанс

Варто відзначити, що сама Евеліна незаміжня, як і Філіп Бедросович. Своїм коментарем актриса так чи інакше розбурхала публіку.

Філіп Кіркоров і Евеліна Бледанс
Філіп Кіркоров і Евеліна Бледанс

Цілком ймовірно, скоро у Алли-Вікторії і Мартіна з’явиться мама, а якщо хочете дізнатися, хто є їх біологічною матір’ю, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.