Ксенія Мішина та Олександр Еллерт забрали дітей і покинули Україну: вплуталися в неприємність

Поки що головна холостячка країни Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт разом з дітьми і речами покинули країну.

За розвитком відносин героїв нашої сьогоднішньої статті з цікавістю спостерігала вся країна, адже любов між ними зав’язалася в рамках реаліті-шоу “Холостячка”. За серце зірки серіалу “Кріпосна” боролися 12 чоловіків, але вибрала вона всього лише одного — автора жартів студії “Квартал 95” Олександра Еллерта.

Після фіналу закохані з’їхалися і познайомили своїх дітей. У Ксенії є 8-річний син Платон, а в Олександра 13-річна дочка Еля. Судячи з регулярних публікацій пари в соціальних мережах, дітлахи подружилися.

Діти Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта
Діти Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

На цей раз в Інстаграмі Еллерта з’явилися свіжі кадри, на яких він разом з Мішиною і дітьми опинилися в аеропорту “Бориспіль” — всією новоспеченою сім’єю вони, вочевидь, летять на відпочинок. Для парочки це вже не перша спільна поїздка, хоча в минулий раз вони відпочивали з друзями виключно дорослою компанією.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Як це часто буває, без пригод у відпустці не обходиться. На опублікованому відео Олександр побажав усім доброго ранку, знявши чи то сонну, чи то сумну Ксенію, радісного Платона і Елю з опущеною головою. Причиною такого занепадницького настрою жіночої частини їх колективу стала надмірна вага багажу:

“Загалом, надлишок десять кілограм. Один кілограм — десять баксів. Полетіли!”, — сказав Еллерт, намагаючись підняти бойовий дух іншим.

Скриншоты из Инстаграма Александра Эллерта
Скріншоти з Інстаграма Олександра Еллерта
Скриншоты из Инстаграма Александра Эллерта
Скріншоти з Інстаграма Олександра Еллерта

Куди саме летять закохані, поки невідомо, але враховуючи, що нещодавно вони відпочивали на засніжених горах Карпат, можна припустити, що на цей раз місцем призначення будуть теплі краї.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.