Як Потап зробив пропозицію Насті Каменських: в Мережі з’явилося ексклюзивне відео

Цього року зіркове подружжя Потап і Настя Каменських відзначать другу річницю весілля. Але відео, де Олексій робить пропозицію Насті з'явилося в Мережі тільки зараз.

Весілля Потапа і Насті Каменських стало справжньою несподіванкою для публіки, адже пара до останнього приховувала, що між ними є романтичні стосунки. Коли між колишніми колегами по сцені зародилися почуття не відомо, але, ймовірно, саме Настя стала причиною розлучення Потапа з першою дружиною Іриною Горовию в 2014 році.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Нещодавно в Мережі з’явилося ексклюзивне відео, де Потап робить пропозицію Насті Каменських. Як виявилося на той момент майбутнє подружжя вже будували спільний будинок і саме там все сталося. На відео видно, як Олексій Потапенко з величезним букетом білих хризантем виймає з шкатулки кільце і пропонує стати його дружиною здивованій Насті Каменських.

“Настенька, в цей прекрасний день я хочу зробити таку х * ень. Я хочу бути назавжди з тобою. Ти будеш моєю дружиною? “, – запитав Потап у Насті.

Видно, що Настя Каменських цього не очікувала і була по-справжньому здивована. Звичайно, артистка прийняла пропозицію майбутнього чоловіка.

Цікаво, що в одному з інтерв’ю, яке Потап давав раніше, він розповідав про цей день. Артист зізнався, що він сказав Насті, що нібито робітники на будівництві знайшли шкатулку. Насправді, це сам Олексій купив старовинну металеву скриньку і поклав в неї кільце.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.