Дочка Лариси Доліної розповіла про стан мами: 65-річної артистки дуже погано

У мережі з'явилися чутки про те, що радянська і російська естрадна співачка Лариса Доліна тяжко хвора. До цього часу ніхто офіційно не брався це коментувати.

Головною причиною для обговорень стало те, що королева вітчизняного джазу Лариса Долина останнім часом дуже схудла, а шкіра місцями обвисла і потемніла. Фанати почали думати, що такі симптоми є провісниками страшної недуги.

Масла у вогонь підлило те, що Долина стала рідше з’являтися публіці

Лариса Долина нібито сильно схудла - у неї підозрюють серйозну хворобу
Лариса Долина нібито сильно схудла – у неї підозрюють серйозну хворобу

Ясність в стан 65-річної співачки внесла її власна дочка Ангеліна, яка озвучила офіційну позицію сімейства на цей рахунок.

Цим сімейним фото в Інстаграме поділилася 38-річна спадкоємиця Доліної. У коментарях до кадру дівчина розвіяла чутки про те, що Лариса Олександрівна погано себе почуває.

Ангеліна розповіла, що з її мамою все в порядку. Дочка Доліної не згодна з критикою і каже, що це справа звички. Виконавиця останні пару років носила інший розмір одягу, і фанати поки просто не змирилися з відбулися змінами.

“Моя мати, Лариса Олександрівна Долина бадьора, весела і повна сил! Тому багато свідків щодня “, – написала дочка відомої артистки Ангеліна.

Лариса Долина кілька років тому
Лариса Долина кілька років тому

Переконалися в бадьорості Лариси Доліної і кореспонденти, які прибули на щорічний захід ЖАРА KIDS FEST. Там була присутня і королева джазової музики Лариса Олександрівна Долина, яка здавалася похудевшей, бадьорою, активною, але ніяк не хворий.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.