Вагітна дружина телеведучого Микити Добриніна показала свій вже великий живіт в обтягуючому боді

Дарина Квіткова ще недавно повідомила про вагітність, але, як виявилося, термін у неї вже досить серйозний. Тепер фото з животиком в її Інста ллються рікою.

Даша Квіткова та Микита Добринін – одна з найвідоміших і міцних пар в українському шоу бізнесі, яка для багатьох є прикладом міцного шлюбу, любові, взаєморозуміння, підтримки та любові. Ось у їх любові почали з’являтися свої плоди – тепер вони в очікуванні дитини. Молоді батьки не можуть натішитися цим казковим становищем.

Даша Квіткова вирушила на ніжну фотосесію в боді, щоб показати свій вже немаленький животик

Тим більше, у неї зараз вже 17 тиждень вагітності. Ще трохи – і екватор!

“У моїх рекомендаціях тепер тільки дитячі речі і вагітні дівчата.

Мені нереально цікаво спостерігати за кожною. Про що вони пишуть, як кажуть, що їдять, у що одягаються (беру на замітку) і тд.

Коли можна починати виходити на закупівлі?

А то я стільки всього себе вже зберегла. Коляски, повзунки, іграшки, соски, памперси … ну ви зрозуміли “, – написала Дарина.

На фото Квіткова позувала в чорному боді, повернувшись боком до фотографа, і обхопивши свій животик руками.

Майже 2-мільйонної аудиторії фоловерів Даші Квіткова такий знімок дуже сподобався. У коментарях передплатники блогерша відзначають, що дружині Микити Добриніна дуже йде бути вагітною, і впевнені, що вона буде хорошою мамою.

Ось що їй пишуть фоловерів:

  • Вагітність найніжніша пора в житті кожної дівчини;
  • Така гарна и ніжна;
  • Ваууууу! Пожалуйста фото!

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.