Тіна Кароль готується до важливої події з Баланом: запалила свічки, одягла ночнушку, зав’язала очі

Відома українська співачка Тіна Кароль здивувала шанувальників в мережі чуттєвими кадрами, які нікого не залишили байдужим.

Героїня нашої сьогоднішньої статті встигає все — і писати нові пісні, і давати концерти, і судити вокалістів на “Голосі країни”, і випускати власні колекції сумок, туфель і духів.

Тіна Кароль на Голосі країни
Тіна Кароль на Голосі країни

На цей раз артистка вирішила порадувати свою армію фанатів подарунком до Дня всіх закоханих і представила ароматичні свічки для дому з сумішшю ноток полуниці, троянди, апельсина, бергамота, пачулі, чорного перцю і ванілі. Найменша свічка обійдеться в 599 гривень, а найбільша в 6999.

Колекція домашніх аромасвічки від Тіни Кароль
Колекція домашніх аромасвічок від Тіни Кароль

Обличчям рекламної кампанії теж стала сама Тіна Кароль. У Інстаграмі зірка опублікувала ролик з цими самими свічками. У кадрі вона постала в чорній сукні-ночнушці на тонких бретелях і з високими розрізами на стегнах, її волосся як завжди укладене бездоганно, а на обличчі помітний ніжний макіяж зі стрілками. На самому початку відео Тіна входить в кімнату з зав’язаними червоною атласною стрічкою очима.

“Я хотіла створити колекцію, завдяки якій вдома стане затишно, а на серці тепло”, — підписала публікацію знаменитість.

Коментатори в Інстаграмі Тіни Кароль прийшли в захват від неї такої, а без згадок молдавського мачо Дана Балана, звичайно, не обійшлося:

  • “Шикарно”;
  • “Яка ж ви красива! Намилуватися не можу”;
  • “Навіть реклами з Тіною Кароль — це твори мистецтва!”;
  • “Добре підготувалася до Дня народження Дана, залишилося білизну випустити”;
  • “Це підготовка до Балана?”;
  • “Данчик оцінить”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Публіка впевнена, що між Тіною Кароль і Даном Баланом вже давно зав’язався роман, хоча самі вони не поспішають спростовувати або підтверджувати ці чутки. Більше подробиць про їхню історію кохання дивіться на YouTube-каналі “Одна Минута”:

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.