Як виглядає реальна дружина і син Дана Балана: що співак приховував від публіки?

Багато хто чомусь думають, що молдавський красавчик Дан Балан, який вже довгий час доглядає за українкою Тіною Кароль - самотній. Ми вирішили дізнатися правду.

Незважаючи на те, що Дан Балан не любить трясти білизною на публіку, ми все ж знайшли деякі дуже цікаві факти з його “минулому житті “, про які він вперто не хотів розповідати ні своїй публіці, ні своєю новою коханою Тіні.

Напевно, саме через скритність Дана Балана, вони з Тіною Кароль досі офіційно не оголосили про свій союз

Також в мережі мало інформації про те, чи були у Дана якісь романи раніше, чи є у нього колишня дружина або хоча б дівчина. Давайте міркувати логічно. Чи повірите ви в те, що у 42-річного красеня з такими виразними рисами обличчя не було романів на стороні.

Тим не менш, деякі факти з’ясувати вдалося. Балану приписують інтрижки зі співачкою Вірою Брежнєвою, з якою вони навіть записали спільну пісню і з танцівницею Вардой Мартиросян.

Dan Balan та Віра Брежнєва – Пелюстками сліз

 

Але найцікавіше, що загадковий Дан був одружений і в шлюбі у нього навіть народився син. Його дружиною була якась дівчина на ім’я Елла Крупенина.

Дружина Дана Балана Елла Крупенина
Дружина Дана Балана Елла Крупенина

Пара була разом близько п’яти років, з 2004 по 2009 рік. Тоді артист тільки починав сольну кар’єру і його популярність стрімко росла.

У Дана і Елли народився син Алан. Балан ретельно приховує всі подробиці свого особистого життя, тому невідомо достеменно, які відносини він зараз підтримує зі своїм спадкоємцем і його мамою.

Син Дана Балана
Син Дана Балана

Однак в мережі все ж є кілька його архівних фото з дитиною. Імовірно, йому зараз близько 10-12 років. Хоча точна дата народження дитини невідома.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.