Хто така Яна Орфеева: найдорожча ескортниця світу живе в Києві і заробила $ 4 млн в гаремі

Для більшості сучасного світу поняття "ескорт " має дуже змащений і не дуже пристойних характер, хоча ескортниця - це дівчина, яка супроводжує чоловіка.

Більш непристойного змісту поняття “ескорт ” почали надавати вже куди пізніше. Важко повірити, але одна зі звичайних провінціалкам з України пробилася в перші леді популярного арабського шейха і мультимільярдера. Як їй це вдалося? Ми вирішили розповісти вам цю загадкову історію.

Звуть її Яна Василенко, і вона більше відома в світі як мільйонерка Яна Орфеева

Яна Орфеева
Яна Орфеева

Яна Орфеева (справжнє прізвище Василенко) родом з Черкас, з простої сім’ї.

Вона приховує свою сім’ю – батьків, братів / сестер та інші зв’язки. В принципі, це зрозуміло. Адже в селі погана слава швидко розходиться, особливо якщо дівчина – ескортниця (а далеко не всі хочуть розбиратися в сенсі цього поняття).

Яна Орфеева
Яна Орфеева

Після закінчення школи дівчина взяла участь в конкурсі Міс Україна 2015 року, але навіть не потрапила до фіналу. Хоча без пластики, уколів краси, підтяжок і “надувних губ ” у Яни була досить приємна зовнішність і натуральна краса.

Шукати визнання Яна Василенко-Орфеева вирішила іншим шляхом

Після поразки на престижному загальнодержавному конкурсі “Міс Україна ” Яна не пішла вчитися, а відразу зі спонсором поїхала в Азію, там зробила пластику обличчя. Зокрема, вона зробила ті самі “надуті губи ” і змінила овал обличчя на більш ляльковий.

Яна Орфеева до і після операції
Яна Орфеева до і після операції

Звідти дівчина потрапила в гарем до одного з саудівських принців. Її платню на рік становило $ 4 млн, вона пробула там 2 роки – супроводжувала принца в поїздках і розважала танцями гостей.

Скільки заробляє найдорожча ескортниця світу? Історія Яни Орфеевой

Більше про шляху до слави ми розповіли в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “. Не забудьте підписатися на наш канал, щоб бути в курсі всіх важливих подій світу улюблених зірок!

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.