Зоряні могили: як виглядають місця поховання Фріске, Началової, Ланового та інших

Місця поховань публічних людей завжди відрізняються особливою помпезністю.

За останні кілька років з життя пішло багато знаменитих людей. Але навіть після смерті у шанувальників залишається їх творчість як пам’ять. Багато хто до цих пір слухають пісні Жанни Фріске, і переглядають фільми з Владиславом Галкіним. А місцем, де шанувальники можуть вшанувати пам’ять померлих є їх могили.

Жанна Фріске

Жанна Фріске померла після важкої онкологічної хвороби в 2015 році. Поховали Фріске на Ніколо-Архангельському кладовищі. На могилі співачки встановлена бронзова скульптура в повний зріст. Місце поховання співачки прикрашено мармуром і гранітом.

Могила Жанни Фріске
Могила Жанни Фріске

Юлія Началова

Юлія Началова померла в березні 2019 року у віці 38 років від зараження крові і серцевої недостатності. Знаменитість похована на Троєкуровському кладовищі Москви. На могилі встановлено чорна гранітна плита з її портретом. і невеликий фігурою ангела з білого мармуру. Місце поховання завжди заставлено квітами.

могила Началова
могила Началова

Владислав Галкін

Актор Владислав Галкін помер в 2010 році у віці 38 років. Артиста знайшли мертвим у власній квартирі. Причиною смерті була названа гостра серцева недостатність із зупинкою серця, але рідні Галкіна впевнені, що його вбили. Актор похований в Москві на Троєкуровському кладовищі. Місце поховання Галкіна – чи не найпомітніший на кладовищі завдяки двом великим скульптурам, що зображує актора з театральною маскою в руці і його героя Гекльберрі Фінна з фільму про пригоди Тома Сойєра. Крім того, за територією ретельно доглядають – там чисто, а в вазах завжди багато свіжих квітів.

Могила Владислава Галкіна
Могила Владислава Галкіна

Василь Лановий

28 січня 2021 помер актор Василь Лановий на 88 році життя. Його поховали на Новодівичому кладовищі в Москві в труні зі скляною кришкою. Зараз на його могилі стоїть дерев’яний хрест, а місце поховання заставлено квітами. Зазвичай тільки через рік після похорону рідні змінюють дерев’яний хрест на пам’ятник.

могила Ланового
могила Ланового

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.