Найщасливіший дід на світлі: Федір Добронравов із серіалу “Свати” фотографією з онуками розчулив фанатів

У своїх коментарях користувачі соцмереж зазначають, що Федір Добронравов напевно найщасливіший дід на світлі. Він класно виглядає і внучки у нього просто красуні.

Кожна людина, яка став дідусем чи бабусею любить своїх онуків і внучок і намагається проводити з ними більшу частину свого часу, щоб передати їм свій досвід і просто поспілкуватися і відпочити душею. Деякі ходять зі своїми онуками та онуками на риболовлю, інші по гриби. Найголовніше, щоб дідусь і бабуся хотіли і вміли спілкуватися з онуками.

Не виняток і знаменитий, талановитий артист. Весь свій вільний час Федір Добронравов проводить зі своєю сім’єю.

 "" Федір Добронравов на своїй сторінці в Інстаграм виклав барвисту фотографію де він зі своїми улюбленими онуками. Дід любить своїх онучок і кожну вільну хвилину намагається провести з ними. У тому, що Федір Добронравов щасливий дід, це видно на фотографії. Тут він сміється і радісно позує разом з онуками. І судячи з усього це йому подобатися. Він задоволений, що грає зі своїми онуками.

На руках Федір тримає козеня. І вся ця картинка навіває мотиви зі старої, доброї та гарної казки!

 "" У своїх коментарях користувачі соцмереж зазначають, що Федір Добронравов напевно найщасливіший дід на світлі. Він класно виглядає і внучки у нього просто красуні. Деякі відзначають, що вони заздрять і одночасно радіють як дід Федір Добронравов спілкується з онуками, яка позитивна енергетика відчувається від цієї фотографії. Прізвище Добронравов говорить сама за себе у Федора добру вдачу, він душевна людина і відмінний дідусь!

Ірина Добронравова, на якій одружений актор і з якою вони познайомилися ще в шкільні роки, працює вихователем в дитячому саду. Вони мають двох синів Віктора та Івана, які теж актори.

У артиста Федора Добронравова три внучки. Від старшого сина Віктора – Варвара і Василіса. Від молодшого сина Івана – Вероніка.

Всім сподобався серіал “Свати” і напевно немає жодної людини, яка б не подивилося хоч одну серію.

Відзначимо, що знімати сьому частину серіалу “Свати” планують в цьому році. Раніше фільмування були перенесені на цей рік через карантин. Є інформація, що в завершальній частині серіалу будуть брати участь всі головні актори. Але звичайно центральним образом в цьому серіалі є Федір Добронравов – Іван Будько.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.