Як виглядає бабуся Івана Урганта? Телеведучий вперше показав рідну душу

Знаменитої та талановитої актриси Ніні Ургант у 2021 році буде 92 роки. Її онук Іван часто відвідує бабусю, піклується і дуже уважний до неї.

Ніна Миколаївна, яка є народною артисткою і бабусею Івана Урганта з вдячністю звернулася до свого онука за дбайливість.

Знаменитої та талановитої актриси Ніні Ургант у 2021 році буде 92 роки. У актриси хвороба Паркінсона, яку виявили у неї вже кілька років тому. Також вона сама не пересувається і погано чує.

Її онук Іван часто відвідує бабусю, піклуватися про неї та дуже уважний до неї. Кілька років тому Іван разом з отцем Андрієм Ургантом купили для неї в Санкт-Петербурзі трикімнатну квартиру.

Актриса дуже вдячна їм. Вона каже, що хоч син і онук постійно зайняті, але вони ніколи не забувають відвідувати її. І завжди привозять подарунки.

 "" Після того як в соцмережах з’явилася фотографія де всі троє на фото, користувачі соцмереж залишили свої коментарі. Шанувальники талантів знаменитої родини Ургант констатували, що і син і онук дуже добре ставляться до своєї мами та бабусі. Зараз не часто зустрінеш такі дружні сім’ї з добрими та відкритими, а також душевними відносинами.

nataffka: “Ось як треба дбати про своїх бабусь і мам! Відмінне виховання!”

khrenkovan: “Турбота дає сили жити. Молодці чоловіки. Люблять свого рідного чоловічка.”

marinalissova: “Здоров’я, щастя, успіхів”

nathaliedemiisenior: “Відразу видно – схожі”

toboevaanzella: “Молодець !!!”

olga_polyakowwa: “Чарівна і талановита актриса!”

ninamizina11: “Молодець, красунчик, що пам’ятаєш бабусю.”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.