Михайло Поплавський більше не цікавиться студентками: під прицілом довгонога Леся Никитюк

Ні для кого не секрет, що співаючий ректор Михайло Поплавський любить запалювати з молоденькими студентками, і не обділяє їх увагою. Але тепер він взяв "калібр вище ".

У мережі з’явилося його фото з відомої телеведучої Лесею Нікітюк, яка раніше засвітилася в шоу “Орел і решка “, а зараз є першою телеведучої Нового каналу.

Як виявилося, Михайло Поплавський та Леся Никитюк проводять в Інстаграм спільний конкурс і розігрують новенький айфон.

Варто відзначити, що відомий український співак і найпопулярніший ректор України Михайло Поплавський активний користувач соціальних мереж. Він робить контент не тільки для Instagram, але і для популярної серед молоді платформи Tik Tok.

Він майже щодня знімає відео для Тік-Тока і придумує нові постановки, щоб бути на одній хвилі зі своїми студентами і фоловерів.

Серед студентів “поплавка ” (Київського національного університету культури і мистецтв ім. М. М. Поплавського) навіть є конкурс – всі бажаючі можуть запропонувати креативну тему для ролика в Тік-Ток, і автори тих, які пройдуть і будуть зняті отримають тисячу гривень.

Леся Никитюк також активний користувач соціальних мереж. Вона об’їздила понад 150 країн світу і показала найвіддаленіші куточки планети, про які часто не говорять в тревел-шоу. Зараз вона “осіла ” в Україні і розвиває журналістику тут.

Відомо, що вона незаміжня, і поки що не планує створювати сім’ю. Однак їй раз у раз сватають одруженого колегу Сергія Притулу.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.