“Роз’їлася!”: Софію Ротару звинуватили в тому, що вона втратила форму і вийшла на сцену

Як відомо, Софія Михайлівна Ротару - співачка, якій підвладний вік. У свої вже далеко за 70 вона виглядає ніби тридцятирічна красуня.

Природно, секрет своєї гарної форми вона видавати не хоче, однак хірурги, які дивляться на зовнішність Ротару, в один голос заявляють – вона робила дуже професійні уколи краси і підтяжки, які так здорово її омолодили.

Але є те, що Софії Михайлівні приборкати не вдалося – це вага. Як би там не було, але людина з віком все одно набирає вагу через погіршеної метаболізму.

Нещодавно на Ютуб-каналі самої ж Софії Ротару з’явилося відео з її виступу в Воронежі, де помітно, як Софія поправилась

Нещодавно Софія Ротару виступила на закритій вечірці воронезького бізнесмена. 73-річна співачка здивувала присутніх не тільки своїми вокальними даними, але і зовнішнім виглядом.

Цікаво, що на відео Софія Михайлівна виглядає так, ніби вона набрала приблизно 8-10 кілограмів, хоча на знімках в її офіційному Інстаграме Ротару досить худа. Мабуть, її прес-служба гарненько намагається над редагуванням фотознімків перед публікацією.

Наряд у Софії Михайлівни на виступі був темний і мішкуватий – якраз такий, який дозволить безслідно приховати всі слабкі місця фігури. Але зйомка, особливо на телефон, завжди спотворює реальність, тому зовсім прибрати невдалі місця співачки не вийшло.

“Ось це роз’їла! “, – здивувався один з шанувальників, зазначивши, що такий повної артистка була ніколи.

Ви чули про суперництво Пугачової і Ротару? Знаєте в чому причина? Ми з’ясували і розповіли в нашому відео на Ютуб-каналі.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.