“Вам би мужика! “: Тіна Кароль показала, як розчищає сніг лопатою після хуртовини

Українська співачка Тіна Кароль живе у великому будинку під Києвом одна. У всякому разі, так говорить шанувальникам.

Їй, звичайно, приписували роман з Даном Баланом, але, з огляду на те, що молдавський співак лише зрідка прилітає в Україну, важко повірити, що у них дійсно щось є.

Як відомо, 8-9 лютого Україну накрила негода. У багатьох областях сніг валив всю ніч, в результаті чого було заблоковано навіть рух громадського транспорту.

Не виключенням стала і Київська область. Наприклад, особняк Тіни Кароль завалило товстим шаром снігу, який вона розчищала з самого ранку, взявши в руки лопату. Свої снігові пригоди Тіна демонструвала в Інстаграм-акаунті.

Тіна Кароль сама почистила сніг
Тіна Кароль сама почистила сніг

Багато коментаторів, побачивши цю новину в Інтернеті, стали писати, мовляв: “Їй би мужика знайти, щоб одна сніг не чистила! “.

Але Тіна Кароль на ці коментарі ніяк не реагувала.

До слова, цікаво, що Тіна розчищала насамперед доріжку в спортивний зал, очевидно, щоб з самого ранку піти і позайматися там фізичними вправами.

Нагадаємо, що на 12 лютого українська улюблениця публіки Тіна Кароль запланувала випуск нової пісні під назвою “Скандал “. В останні кілька днів Тіночка кожен день викладає афіші свого нового треку, тому публіка впевнена – це буде якийсь дуже популярний сингл.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Також недавно вона в черговий раз потрапила в ЗМІ завдяки скандалу з Олею Поляковою. Оля на проекті “Маска ” на телеканалі “Україна ” назвала Тіну Кароль “відомої плакальниці на похороні “. Тіна згадала свого померлого чоловіка, і сказала, що це любов, по якій вона буде плакати все життя.

Оля Полякова пізніше вибачилася за свої висловлювання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.