Через декілька днів після важкої операції на очі Сергій Бабкін рвонув на зйомки: “з корабля на бал”

Операція пройшла навіть краще, ніж очікував лікар. У лютому артиста чекає ще одна процедура, а поки музикант Сергій Бабкін освоює роль тренера в гумористичному шоу.

Наприкінці січня український музикант Сергій Бабкін повідомив сумну новину. У нього діагностували рідкісне захворювання очей, яке зустрічається один раз на мільйон. Про це артист розповів в Інстаграм.

Инстаграм Сергея Бабкина
Інстаграм Сергія Бабкіна

Артистові терміново потрібно було робити операцію, щоб не осліпнути остаточно. Але в Україні спеціального обладнання і медикаментів не було, тому Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною вирушили в клініку в Австрію.

Перша операція пройшла успішно

Сергею Бабкину сделали сложную операцию на глаза
Сергію Бабкіну зробили складну операцію на очі

Днями музикант поділився чудовою новиною – операція пройшла чудово. Артист відчуває себе добре. Бабкін не став себе жаліти, і майже відразу рвонув на зйомки гумористичного шоу “Ліга сміху”.

Сніжана Бабкіна показала момент зі зйомок і написала: “З корабля на бал”.

 ""

У новому сезоні “Ліги сміху”, який назвали “Битва титанів”, Сергій Бабкін буде тренером. Екс-соліст гурту 5’nizza зізнався, що давно мріяв опинитися у тренерському кріслі.

Сергей Бабкин стал тренером в шоу Лига смеха
Сергій Бабкін став тренером в шоу Ліга сміху

Сергія Бабкіна чекає друга операція

Незважаючи на те, що 18-19 лютого Бабкіна чекає ще одна поїздка до Австрії, він сповнений сил і енергії. Музикант сподівається, що і в Україні з часом з’явиться апарат, який зможе робити подібні операції. Оскільки не кожен може дозволитит собі лікування за кордоном.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.