Організатори шоу “Маска ” публічно вибачилися перед Тіною Кароль за образливі слова Полякової

Організатори шоу "Маска" вибачилися перед Тіною Кароль за образливі слова сказані Олею Поляковою в ефірі програми.

Нещодавно в ефір вийшов третій випуск популярного шоу “Маска”, де Оля Полякова є членом журі. Під час шоу, Полякова назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похороні” і сама ж посміялася над своїм жартом. Це висловлювання дуже зачепило Тіну Кароль, адже її колега зачепила особисту трагедію, пов’язану зі смертю чоловіка. Тіна навіть відповіла Поляковій, написавши в Інстаграм сторіз, що буде плакати про чоловіка все своє життя.

Організатори шоу “Маска” вирішили вибачитися перед Тіною Кароль за цей інцидент і опублікували відповідний пост на офіційній сторінці шоу в Інстаграм. Однак і ці вибачення були з якимось сарказмом. Організатори шоу хоч і вибачилися, але зробили акцент на тому, що Тіна просто дуже вразлива людина.

“Шановна Тіна, прикро, що фраза зоряного детектива шоу МАСКА була сприйнята Вами і Вашими шанувальниками як особисту образу. Але людина, яка пережила таку життєву драму як Ви, може відчувати світ особливо тонко і вразливе. Ми шкодуємо про це прикре непорозуміння. Канал «Україна» цінує Ваш талант, ми завжди раді бачити Вас на сцені наших концертів і шоу “.

Нагадаємо, що і сама Оля Полякова вже встигла порозумітися перед публікою за сказані слова. Виконавиця хіта “шльопки” пояснила, що її висловлювання стосувалося виключно тільки пісень і творчості Кароль, нібито останнім часом у неї дуже сумний репертуар і додала, що ніколи б не стала жартувати на тему особистої історії.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.