Організатори шоу “Маска ” публічно вибачилися перед Тіною Кароль за образливі слова Полякової

Організатори шоу "Маска" вибачилися перед Тіною Кароль за образливі слова сказані Олею Поляковою в ефірі програми.

Нещодавно в ефір вийшов третій випуск популярного шоу “Маска”, де Оля Полякова є членом журі. Під час шоу, Полякова назвала Тіну Кароль “відомою плакальницею на похороні” і сама ж посміялася над своїм жартом. Це висловлювання дуже зачепило Тіну Кароль, адже її колега зачепила особисту трагедію, пов’язану зі смертю чоловіка. Тіна навіть відповіла Поляковій, написавши в Інстаграм сторіз, що буде плакати про чоловіка все своє життя.

Організатори шоу “Маска” вирішили вибачитися перед Тіною Кароль за цей інцидент і опублікували відповідний пост на офіційній сторінці шоу в Інстаграм. Однак і ці вибачення були з якимось сарказмом. Організатори шоу хоч і вибачилися, але зробили акцент на тому, що Тіна просто дуже вразлива людина.

“Шановна Тіна, прикро, що фраза зоряного детектива шоу МАСКА була сприйнята Вами і Вашими шанувальниками як особисту образу. Але людина, яка пережила таку життєву драму як Ви, може відчувати світ особливо тонко і вразливе. Ми шкодуємо про це прикре непорозуміння. Канал «Україна» цінує Ваш талант, ми завжди раді бачити Вас на сцені наших концертів і шоу “.

Нагадаємо, що і сама Оля Полякова вже встигла порозумітися перед публікою за сказані слова. Виконавиця хіта “шльопки” пояснила, що її висловлювання стосувалося виключно тільки пісень і творчості Кароль, нібито останнім часом у неї дуже сумний репертуар і додала, що ніколи б не стала жартувати на тему особистої історії.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.