(Відео) Як живуть діти Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін: чому батько виселив їх з дому, і хто для них мама?

Там де знаходяться діти живе з ними Наталя Єфремова - близька подруга Філіпа. І діти Кіркорова її називають мамою.

Знаменитості естради по різному ставляться до своїх дітей. Так, наприклад діти Алли Пугачової та Максима Галкіна Ліза і Гаррі купаються в батьківській любові. А ось діти Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін бачать свого зоряного батька частіше на екранах телевізора ніж поруч з ними.

Шанувальники Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова ставлять собі питання: “Навіщо Кіркоров весь час хвалиться досягненнями своїх дітей?” Деякі думають, що він таки чином змагається з примадонною. І головне питання, яке цікавить публіку, чому діти Кіркорова і Пугачової перестали дружити між собою? Хто їм це забороняє?

Річ у тому, що Філіп Кіркоров і Алла Пугачова постійно змагаються. Раніше вони це робили, щоб бути першими на сцені та завоювати увагу публіки. А зараз вони перемикнулися на своїх дітей. Їх діти майже ровесники.

Всі шанувальники з подивом побачили, що на день народження Алли-Вікторії не були запрошені Алла Пугачова і Максим Галкін, а також їхні діти. “Що трапилося?”, – запитували всі питання.

Філіп Кіркоров хоче всидіти на двох стільцях: бути популярним співаком і хорошим батьком. Так, кар’єра поп-короля йде в гору, тільки ось він менше став спілкуватися зі своїми дітьми.

 "" А недавно ЗМІ повідомили сенсацію: діти Кіркорова більше не живуть зі своїм зоряним батьком! Однак Філіп заявляє, що він затіяв ремонт у своєму розкішному особняку і тому відправив дітей разом з нянями до свого директора.

І тільки завдяки карантину Кіркоров став більше спілкуватися зі своїми дітьми та він задоволений від цього.

Там де знаходяться діти живе з ними Наталя Єфремова – близька подруга Філіпа. І діти Кіркорова її називають мамою. Річ у тому, що вона хрестила цих дітей, живе разом з ними та допомагає їх виховувати.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.