(Відео) Алла Пугачова – хто зробив її щасливою: з ким дружить примадонна і чому вона це робить?

Дружба з Аллою Пугачовою змінює життя людей. Як говорить Буйнов - це кольоровий телевізор. Був чорно-білий, прийшла Пугачова - став кольоровим.

Алла Пугачова – жінка легенда, жінка феномен! Жінка, яка співає.
Якими людьми оточує себе примадонна? Ким треба бути, щоб з нею дружити?

Дружба з Аллою Пугачовою змінює життя людей. Як говорить Буйнов – це кольоровий телевізор. Був чорно-білий, прийшла Пугачова – став кольоровим.

У друзях у Пугачової Аліна Редіна – талановита художниця і меценат. Це головна жінка Алли Борисівни. Їх дружба триває 41 рік. Коли Алла була в депресії, то Аліна витягла її з цього стану. І найголовніше саме їй співачка зобов’язана сімейним щастям.

Це Редіна вмовила її заморозити яйцеклітини. Алла Борисівна не планувала заводити дітей. Ніхто не знав, що через роки вона передумає. І ось на світ з’явилися двоє чудових діток. Якби не Аліна Редіна їх би не було.

 "" Однак пліткарі дивляться на дітей Пугачової та порівнюють їх з мамою і кажуть, що вони не схожі на примадонну – це не її діти. Коли народилася Христина, то вона була схожа на маму. Пліткарі кажуть, що в той час ще в Росії не було технології заморожування яйцеклітин.

Люди почали порівнювати фото Аліни та побачили схожість з Лізою. Потім з’явилася теорія, яка говорить, що Аліна заморозила ембріони та передала Аллі Пугачовій згодом. Тому деякі люди вирішили, що діти Алли – це біологічні діти Аліни.

Вірити цьому чи ні вирішує кожен сам. Навіть якщо це фейк, то дружба Аліни Редіна з Аллою Пугачовою – справжня. Вони за весь час жодного разу не сварились.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.