Аліна Гросу вперше висловилася про свій новий “чоловіка ” і прокоментувала роман з російським актором

Коли Аліна відповідала на питання, що задаються її шанувальниками в Інстаграм, то делікатно натякнула про їхні стосунки. Однак відповідь була неоднозначний.

Аліна Гросу, яка є українською актрисою і співачкою вирішила підігріти її романтичні відносини з талановитим і відомим актором з Росії.

Коли вона відповідала на питання, що задаються її шанувальниками в Інстаграм, то делікатно натякнула про їхні стосунки. Однак відповідь була неоднозначний і шанувальники так і не зрозуміли, чи є відносини чи ні.

Однак дивлячись на фотографії, які виклала Аліна Гросу в соціальних мережах, то можна зробити висновок, що ці відносини досить романтичні та теплі. Їй поставили запитання: “Ви з Романом пара? Дуже красиві”. На це питання Аліна Гросу відповіла коротко: “Спасибі. Відповідь не очевидна.”

Чим глибоко замішання своїх шанувальників. Адже судячи з фотографії відповідь очевидна.
Нею буквально недавно була розміщена ціла романтична фотосесія з відомим актором і режисером з Росії Романом Полянським.

 "" Коли шанувальники побачили цю романтичну і душевну фотосесію, то коментарі на адресу Аліни Гросу посипалися пачками.

Своєю публікацією співачка анонсувала пісню “Рушник”. І цю пісню вона виконує не самостійно, а в дуеті з Романом Полянським. Потім Роман на своїй сторінці в Інстаграм подякував Аліну, за те, що вона дала йому можливість заспівати. Також він підкріпив це розмістивши чуттєві знімки.

Після чого шанувальники та Романа Полянського та Аліни Гросу ще більше засипали питаннями в соціальних мережах обох. Все-таки вони приходять до висновку, що їх стосунки мають місце і розвиваються стрімко.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.