Наталя Могилевська з широко відкритим декольте показала, свою пухнасту ялинку: “Пора б уже прибирати “

Новорічні свята вже давно закінчилися, однак лісових красунь не всі поспішають виносити. Але зірки вже замислюються про те, щоб готуватися до весни.

Співачка Наталя Могилевська зробила дуже зухвала Селфі, і показала свій відкритий бюст. Вона позувала в чорній мереживній майці з вузькими бретельками, а поверх наділу білий піджак класичний. Вона зробила так, що бюст був на передньому плані, і всі шанувальники звертали на нього увагу.

Фото Наталії Могилевської вийшло дуже жарким і найбільш обговорюваним

Ось що коментатори Наталії залишили в описі:

  • Ні, Наташа не прибирайте, залиште до наступного нового року
  • Чекаємо до 8 березня
  • Давно вже прибрали ялинку)
  • Ого у вас ялинка – справжня красуня!
  • Наташа, ви зробили пластичну операцію?

Варто зауважити, що для Селфі Наталя Могилевська також одягла масивне золоте кольє, яке відмінно підкреслює її шию, і робить вираз обличчя більш витягнутим.

Нагадаємо, українська співачка, продюсер і учасниця “Танців з зірками ” приховує свої відносини. Однак нещодавно журналістам і фанатам вдалося дізнатися, що вона знаходиться під заступництвом українського мільйона Олега Рижова.

Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов
Наталя Могилевська і Олег Рижов на закриття київської тижні моди
Наталя Могилевська і Олег Рижов на закриття київської тижні моди

Олег Рижов не надто любить з’являтися на публіці, проте Наташа час від часу публікує фото з ним, і показує, наскільки щаслива пара.

Могилевської також після участі в шоу “Танці з зірками ” в якості тренера почали приписувати знову інтриги з Владом Ямою, проте ні майже заміжня Наталя, ні одружений Влад не давали приводи для цього.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.