Олег Винник став обличчям престижного українського журналу: найпопулярніший чоловік країни

Ні для кого не секрет, що український виконавець Олег Винник має багатомільйонну аудиторію фанатів по всій країні і регулярно їздить до них з гастролями.

Він був у всіх найвіддаленіших куточках країни, а не тільки в містах-мільйонниках. Велика кількість шанувальників породжують велику популярність, яка збільшується в геометричній прогресії. Саме тому короля “українських вовчих ” раз у раз запрошують в різні видання на інтерв’ю, і публікують його фото на обкладинках глянцевих журналів.

У лютому 2021 року Олег Винник став обличчям журналу “Теленеделя ” і розповів про сокровенне

Олег Винник прикрасив обкладинку оновленого номера журналу Теленеделя
Олег Винник прикрасив обкладинку оновленого номера журналу Теленеделя

Обкладинку журналу артист опублікував у себе в Інстаграм, в розділі “Історія “. Фанати відреагували на цю новину позитивно, і відразу поспішили купити журнал, щоб прочитати цікаві новини про свого кумира.

Як пише саме видання “Теленеделя “, артист в інтерв’ю відверто повідав, чи легко його обдурити, що для нього означає шоу «Маска», чому важко проводити концерти онлайн і як відновлює сили.

У продаж новий випуск надійшов 10 лютого.

Олег Винник на "Голос країни"
Олег Винник на Голос країни

До слова, Олег Винник зараз знімається не тільки в шоу “Маска ” на телеканалі “Україна “, але ще і в одинадцятому сезоні проекту “Голос країни “, який транслюють на каналі 1 + 1. Там тренер-дебютант вже почав наповнювати свою команду самородками з усієї країни. Програму показують щонеділі о 21:00 на телеканалі 1 + 1.

До речі, подейкують, що на етапі вокальних боїв в шоу з’явиться Дан Балан, проте поки достовірність цієї інформації не підтверджена офіційними джерелами.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.