Чи стане Леся Никитюк героїнею другого сезону шоу “Холостячка “? Телеведуча зробила офіційну заяву

Після завершення першого сезону романтичного шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиной, глядачі обговорюють, хто стане героїнею наступного сезону.

Серед претенденток на новий сезон “Холостячки” глядачі виділили 3 кандидатури – 36-річна співачка Тіна Кароль, Аліна Гросу, яка нещодавно розлучилася зі своїм першим чоловіком, і завзята холостячка Леся Никитюк. Перші 2 знаменитості ніяк не коментують свою можливу участь в шоу, а ось Леся дала коментар і чітко відповіла, чи стане вона новою “холостячкою”.

Дівчина записала Інстаграм-сторіз і зізналася, що не піде на другий сезон романтичного шоу.

“Ні, я не буду брати участь в шоу” Холостячка “. Тому що мені здається, що “Білосніжку і 7 гномів” вже всі читали і всі бачили “, – сказала Леся Никитюк.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк
Скріншот з Інстаграм-сторіз Лесі Никитюк

Нагадаємо, 33-річна красуня-ведуча ще жодного разу не виходила заміж і не показувала публіці жодного свого обранця. Леся Никитюк раніше в інтерв’ю розповідала тільки про одного чоловіка, за якого вона навіть збиралася вийти заміж. Їхні стосунки тривали 2,5 роки, а ось причину розставання Леся не називає.

Єдине фото Лесі Никитюк з колишнім коханим
Єдине фото Лесі Никитюк з колишнім коханим

До слова, цей чоловік є її сусідом по сходовій клітці і навіть після розриву вони, як сусіди частенько бачаться і навіть спілкуються.

Також Лесі Никитюк приписували відносини з так званим Богданом Богдановичем – це водій знаменитої жовтої маршрутки з шоу “ЛеМаршрутка”.

Леся Никитюк з водієм ЛеМаршруткі
Леся Никитюк з водієм ЛеМаршруткі

Однак ці чутки не знайшли свого підтвердження.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.