Друга дитина Горбунова буде, але пізніше: після чуток про вагітність Осадча не стрималася і показала талію

Телеведучу Катерину Осадчу довгий час "звинувачували" в тому, що вона приховує свій цікавий стан від публіки, але зірка зберігала мовчання.

Нещодавно вона вирішила поділитися фото, де яскраво виражена її тонка фігура – невже новина про цікаве положення виявилася вигадкою?

Вона відправилася в Національний художній музей України на виставку, і одягла брючний костюм. Зверху він кремовий, знизу – класичні брюки. Цікаво, що рукава з воланами виконані в українському стилі, а плечі повністю відкриті. На голові у Каті Осадчої її коронна капелюшок, правда, без якихось цікавих геометричних рішень – просто капелюшок із середніми бортами.

https://www.instagram.com/p/CLHvz2OhG01/

Видно, що Катерина дуже схудла, вилиці на обличчі стали більш яскраво виражені, а загар після січневої поїздки в Дубай ще не зійшов.

Нагадаємо, про другу вагітність Катерини Осадчої говорили ще з грудня 2020 року, коли телеведуча опублікувала не надто вдале фото. Мабуть, вона набрала трохи зайвої ваги, і сфотографувалася в дуже обтягуючому вбранні.

З тих пір пересуди з приводу цікавого положення дружини Юрія Горбунова не припинялися

Катя Осадча під час другої вагітності
Катя Осадча під час другої вагітності

Сама Катерина не любить коментувати своє особисте життя. Навіть коли була вагітна сином Іваном, довго приховувала свої плани народити дитину, аж до тих пір, поки з явно вираженим животом не відправили знімати новий сезон свого шоу “Світське життя “.

Сам Горбунов в одному з інтерв’ю зізнався, що ще планує заводити дітей зі своєю дружиною, проте не зараз, адже “часи і для шоу бізнесу в тому числі дуже складні, мало роботи, невідомо, як буде далі “.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.