Оля Полякова вплуталася в ще один скандал: обізвала найбагатшу співачку України Камалію

Нещодавно Оля Полякова вже була учасницею скандалу, образивши Тіну Кароль - вона назвала свою колегу "відомої плакальниці на похороні ", натякнувши на сумний репертуар.

Не встиг скандал з Тіною Кароль забутися, як назрів новий. Суперблондинка Оля Полякова була не дуже обережною у висловлюваннях на адресу української співачки і дружини пакистанського підприємця Мохаммада Захура Камалії.

Камалія
Камалія

Під час минулого випуску одного з розважальних шоу, коли зоряні судді обговорювали героя на сцені, один з членів журі Дзідзьо запропонував кандидатуру Камалії.

Полякова рішуче йому заперечила: “Камалія? Та ну, вона здорова, з * сястая, з ногами здоровими, товстими … Подивися на цю! “.

Публіка досить жорстко відреагувала на такі вигуки Олі Полякової, оцінивши її негативом

Полякова в образі Діви
Полякова в образі Діви на шоу Маска

Поки невідомо, чи буде на такі слова реагувати Камалія, проте фанати і фоловерів Полякової почали засипати її негативними коментарями – кажуть, що та “не стежить за мовою ” і не розуміє, що можна говорити на публіку, а що – ні.

Скандал між Полякової та Кароль: останні подробиці

Полякова образила Тіну Кароль
Полякова образила Тіну Кароль

Українська співачка Оля Полякова в третьому випуску шоу “Маска ” назвала іншу артистку Тіну Кароль “плакальниці на похороні “.

Як пізніше пояснила Полякова, це було сказано не на адресу особистої трагедії Тіни, а на адресу її творчості, яке останнім часом дуже сумне.

Після випуску Оля Полякова вибачилася за такі слова, а Тіна сказала, що буде плакати про померлого чоловіка все життя.

При цьому не всі шанувальники оцінили те, що Оля вирішила вибачитися за свій вчинок. Багато продовжували її Хейта далі.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.