Правда і міфи про загадковому Вітас: заряджав воду за допомогою сили голосу і мав божий дар

На початку "нульових " років з'явилася така особистість, як Вітас. Його радо прийняли, так як він володів рідкісним голосом, який, за чутками, передавав енергетику.

Протягом довгого часу навколо Вітаса ходило багато легенд – деяка інформація була вигадкою, а деякі факти дійсно мали місце бути. Ми вирішили пригадати про найпоширеніші твердженнях про Віталія Грачова (справжнє ім’я артиста).

Міфи чи надздібності? Вся правда про співака Вітаса

Вітас втратив спочатку мати, а тепер і батька: скорботи
Вітас на одному зі своїх концертів в нульових

Всіх хвилював питання про неймовірно високому тембрі голосу. Ходили міфи про особливе пристрої його голосових зв’язок, про діапазон його голосу в 5.5 октав, про унікальність голосу внаслідок операції на легенях, про здатність співака зупиняти своє серце.

Вітас
Вітас

Підігріваючи інтерес до своєї персони, Вітас ніяк не коментував чутки навколо свого імені. Чутки про комп’ютерному голосі співак спростував сам, багато раз виконуючи пісні “вживу”, доводячи тим самим свою здатність витягати високі ноти.

Вітас з донькою Аллою і сином Максимом
Вітас з донькою Аллою і сином Максимом

Професіонали спростовували надздібності Вітаса, стверджуючи, що ні про які 5 октавах мови не йде і співак, переходячи на середні і низькі ноти зовсім перестає співати і переходить на речитатив.

Вітас
Вітас на одному зі своїх концертів

Одного разу в мережу злили запис з одного концерту, де чутно, що артист насправді співає в мікрофон.

Багатьох фанатів Вітаса цей запис дійсно налякала – невже довгі роки артист їх обманював, і насправді до слухача доносився не справжній голос, а результат комп’ютерної обробки?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.