Актриса Марія Куликова: чому вона впала в немилість глядачам і критикам?

Глядачі не могли зрозуміти чому багато героїнь, яких грала Марія, виглядають неприродно. Тому вони через час стали менше дивитися фільми за участю Куликової.

Марія Куликова – це важлива частина в російському кінематографі. Вона їм стало вже давно. Перший раз вона зіграла у свою роль в 1999 році. І потім вона знімається щороку в 4 – 5 фільмах.

Однак, вона не стала великою визнаної глядачами актрисою. В основному вона знімається в дешевих серіалах, на центральних каналах і в рекламних роликах. У цих зніманнях вона показала себе неоднозначно і суперечливо.

Протягом 20 років її роботи в кінематографі, глядачі по-різному до неї ставилися. В молоді роки Куликову сприймали стримано. Талант у неї звичайно є, але як кажуть критики немає харизми.

Потім Марії стали довіряти перші ролі в фільмах. Але харизми акторської вона не набула. І тому ставлення глядачів зі стриманого перетворилося в негативне.

Глядачі не могли зрозуміти чому багато героїнь, яких грала Марія, виглядають неприродно. Тому вони через час стали менше дивитися фільми за участю Куликової. Любов глядачів ще потрібно завоювати. Вони прекрасно бачать коли актор намагається на зніманнях фільму, а коли просто відпрацьовує свій гонорар.

 "Марія
Марія Куликова

Деякі критики кажуть, що вона просто працює на гонорар. І найголовніше їй не важливо де зніматися у фільмі або в рекламі.
Це помітно стало коли в фільмі “Скліфосовський” стала зніматися Лінда Лапіньш. Її гра разюче відрізнялася від Марії в кращу сторону. Марія почала поступатися Лінде практично у всьому.

Вона не змогла перетворюватися і входити в роль. Всі думають, що Марія коли поспілкується з Ліндою, навчиться у неї акторської майстерності.

Але багато критики в цьому сумніваються. Хоча Марію не засуджують за її роботу на рекламі та в кіно. Кожен заробляє гроші як, може.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.