Оксана Федорова поміняла прізвище і стала двічі мамою. Як живе зараз колишня Миколи Баскова?

Оксана Федорова-всесвітньо відома модель, що одержала в 2001 році титул "Міс Росія", а в 2002 році почесний титул "Міс Всесвіт".

Сьогодні, незважаючи на 43-х річний вік, Оксана Федорова не втратила привабливість і для багатьох залишається прикладом жіночої краси. Як живе зараз Оксана, чим займається? Про це наша стаття.

Оксана Федорова
Оксана Федорова

Кар’єра в МВС

Незважаючи на приголомшливий успіх на конкурсі краси, що проходив в Пуерто-Ріко в 2002 році. Дівчина вважала модельний бізнес своїм хобі і не збиралася заради нього міняти своє життя.

Оксана Федорова
Оксана Федорова

Закінчивши Університет МВС в Санкт-Петербурзі, вона отримала звання капітан міліції, стала кандидатом юридичних наук і навіть викладала потім в рідному Університеті. Але статус переможниці в конкурсі краси все ж зіграв свою роль в її житті і привів на телебачення.

Телевізійна кар’єра

Оксана Федорова
Оксана Федорова

Її кар’єра на телебаченні почалася на початку 2000-х з ролі телеведучої дитячої передачі “На добраніч малюки”. Оксана Федорова була учасницею в проекті “Танці з зірками”, ведучою програми “Суботній вечір” і “Форт-Баярд”, а також знялася в фільмах “Не родись красивою” і “Софі”.

Оксана Федорова
Оксана Федорова

Займаючись громадською діяльністю, Оксана створила благодійний фонд “Поспішайте робити добро!”, Мета якого допомагати хворим дітям і людям, що потрапили в біду.

Особисте життя

Оксана Федорова
Оксана Федорова

Справжню любов і жіноче щастя Оксана знайшла не відразу. У неї було кілька невдалих романів. По-справжньому щасливою вона стала в шлюбі з офіцером ФСБ Андрієм Бородіним. Вона зізналася:

“Я вимолила чоловіка, читаючи півтора року молитви, щоб знайти справжнє кохання і людини, близької за духом”.

Їх весілля відбулося в 2011 році і пройшла у вузькому колі близьких людей. Оксана Федорова нарешті знайшла свою долю і, змінивши прізвище, стала Бородіної.

Незважаючи на те, що їх щасливе спільне життя триває вже 10 років, в соцмережах важко знайти спільну фотографію подружжя. Можливо це пов’язано зі службою Андрія Бородіна в адміністрації Президента, можливо пара не хоче виставляти на загальний огляд своє особисте життя і дотримується принципу про щастя, яке любить тишу.

Подружжя виховує двох дітей-восьмирічного сина Федора і семирічну доньку Єлизавету. У своєму мікроблозі в Instagram Оксана іноді викладає їх зворушливі фото.

Варто відзначити, що колишня модель з роками не втратила своєї привабливості і її ім’я як і раніше звучить в новинах шоу-бізнесу. Останній проект за участю Оксани Федорової “Маски” пройшов на “НТВ” навесні 2020 року.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.