Особисте життя Анастасії Волочкової: як “мужня балерина” ледь не зв’язала свою долю з Басковим?

З тих пір, як зірка російського балету Анастасія Волочкова пішла з великої сцени, її особисте життя, як і раніше хвилює пресу і шанувальників.

Любовних романів у знаменитості було чимало. Чому гарні стосунки закінчувалися, чому 45-річна Анастасія і раніше в пошуках свого справжнього жіночого щастя – про це наша стаття.

Про подробиці своїх стосунків з чоловіками відома балерина ділилася на популярних шоу-проектах “Доля людини”, “Давай одружимося” і ін

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

За визнанням самої Анастасії з чоловіками їй не щастить і винна в цьому мама, яка зруйнувала її відносини з усіма обранцями, які могли, але так і не стали її долею.

Перше кохання

Першим коханням, зі слів Анастасії, став її партнер по балету “Лебедине озеро” Фарух Рузіматов.

Фарух Рузіматов і Волочкова
Фарух Рузіматов і Волочкова

“Нас пов’язували щирі і ніжні почуття. Фарух-чоловік дивовижної краси. Таке відкрите обличчя і посмішка можуть бути тільки у благородної людини ”

Їхні стосунки зруйнувала мама Анастасії, якій не сподобався вибір дочки.

Історія східної любові

Головною коханням свого життя Волочкова вважала свої відносини з впливовим олігархом Сулейманом Керімовим.

Сулейман Керімов і Волочкова
Сулейман Керімов і Волочкова

Її життя було схоже на східну казку. Щедрі залицяння і шикарні подарунки підкуповували балерину. Згодом Керімов став проявляти ревнощі і деспотичность.

До того ж, у нього вже була сім’я і він пропонував Анастасії стати його другою дружиною. За 3 роки відносин Волочкова зрозуміла, що важливо бути не тільки коханою, але і єдиною. Втративши під час вагітності дитини, вона розриває свої стосунки зі східним коханим.

Любов, ціною в три мільйони доларів

Відносини з бізнесменом Ігорем Вдовіним тривали всього лише рік.

Ігор Вдовін і Волочкова
Ігор Вдовін і Волочкова

Справа дійшла навіть до шикарного весілля в Катерининському палаці, що в Царському Селі. Як пізніше зізналася Волочкова, на весіллі вони так і не розписалися. Від шлюбного союзу у балерини народжується дочка Аріадна і залишається гірке розчарування в чоловіка, який зайняв під бізнес все гроші, що балерина змогла накопичити (в цілому 3 млн.доларів). та так і не зміг їх повернути.

Москва-Владивосток

Навесні 2013 року Волочкова закрутила роман з нафтовим бізнесменом з Владивостока Бахтіяров Салімова.

Бахтіяр Салімов і Волочкова
Бахтіяр Салімов і Волочкова

Їх любов зруйнувало відстань, рідкісні зустрічі, яких так не вистачало Анастасії. За її словами, це було

“Захоплюючу пригоду-вибух емоцій, пристрастей, всього того, що багато людей навіть не відчувають за все життя, але ми надто різні і у кожного своя дорога”.

Зараз, зі слів балерини, вона живе вільно, відкрито і незалежно, з відкритою душею і можливістю розпоряджатися власним часом.

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.