Син Максима Галкіна Гаррі раптово відкрив в собі талант ведучого погоди (Відео)

Ні для кого не секрет, що тато Максим Галкін з самого народження своїх дітей виступав за те, щоб показувати їх публіці і привчати до слави.

Саме тому у зоряного пародиста в соціальній мережі Інстаграм можна побачити чимало знімків дітей і забавних відео з ними. Наприклад, на одному з останніх Гаррі Галкін пробує себе в якості ведучого новин погода.

Він тримає в руках смартфон з відкритою погодою по містах Росії, і розповідає, скільки градусів там буде в найближчі дні.

Здивувало його те, що на найближчі лютневі дні в деяких містах Росії за прогнозом буде навіть до 30 градусів спеки. Таку аномалію не очікував побачити ніхто.

При цьому зоряний тато знімав сина на камеру, коментував, і показав якісь величезні кучугури за вікном.

Повна протилежність Галкіна – його дружина, 71-річна Алла Пугачова. Примадонна рідко ділиться сімейними відео з дітьми, віддаючи цю можливість 44-річному чоловікові Максиму Галкіну.

У цьому році на своїй офіційній сторінці в Інстаграм на День святого Валентина легенда російської естради показала, як вони разом з 7-річним Гаррі влаштували музичну імпровізацію.

У величезному замку Пугачова стоїть рояль, тому малюки можуть вчитися без проблем музикувати. Допомагає в цьому їх зоряна мама.

“Свобода творчості “, – коротко прокоментувала Пугачова спільну гру з сином Гаррі. Очевидно, що знімав цей відеокліп зоряний тато.

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

У нашому відео ви можете дізнатися, як зсередини виглядає найбагатший зоряний палац Росії.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.