Нестаріючого мушкетери Михайла Боярського терміново госпіталізували: у якому стані артист? Важлива новина

16 лютого стало відомо, що улюбленця багатомільйонної публіки Михайла Боярського госпіталізували з високою температурою і симптомами ГРВІ. Є підозра і на Ковід.

Поки офіційні представники артиста не давали жодних коментарів, але. як повідомляють ЗМІ, у 71 річного актора на пенсії є підозра на двосторонню пневмонію.

Як пишуть джерела, йому терміново зробили швидкий тест на Ковід-19, але результат був негативним

Михайло Боярський
Михайло Боярський госпіталізований в лікарню в середньо важкому стані

Нещодавно стало відомо, що Михайло Боярський одним з перших вирішив пройти вакцинацію від інфекції Ковід-19, і йому зробили вакцину.

Не виключено, що реакція судинної системи і спровокувало різке погіршення самопочуття зірки.

Відомо, що зараз артист знаходиться в свідомості. Доки його не підключали до апарату штучної вентиляції легенів.

Клініка, в яку забрали батька актриси Єлизавети Боярської, знаходиться в Петербурзі.

“Мабуть, судинна реакція. Може бути, відпустять додому, чекаю рішення лікарів “, – повідомила Лариса Луппіан, дружина актора. Сам Боярський повідомив, що у нього вже все в порядку.

Михайло Боярський
Михайло Боярський

Відзначимо, Михайло Сергійович Боярський – це дуже відомий і талановитий радянський і російський актор театру і кіно, співак. Народний артист РРФСР.

З 1988 по 2007 рік був художнім керівником створеного ним же театру “Бенефіс ” у другій російській столиці – Санкт-Петербурзі.

У нього є дочка – Ліза Боярська. Дівчина з юного віку зрозуміла, що може і хоче піти по стопах батька, тому також стала відомою актрисою театру і кіно.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.