Фізрук, репетитор, помічник анестезіолога: на кого вчилися нинішні українські зірки Потап, Саніна та інші?

Багато представників нашого шоу-бізнесу мають перші дипломи, які не відповідають їх сьогоднішньої професії.

Зараз багато людей працюють не за своєю спеціальністю. Одні вибирають, то що їм подобається до душі, інші просто прагнуть отримувати більше грошей, треті хочуть стати відомими людьми.

Багато представників нашого шоу-бізнесу мають перші дипломи, які не відповідають їх сьогоднішньої професії.
По першому диплому вони не були зірками шоу-бізнесу. Вони навіть і не підозрювали, що будуть підкорювати сцену.

Потап

 "Потап "
Потап

Потап, який є музичним продюсером і відомим репером, за своєю першою диплому був учителем фізкультури. Він викладав фізкультуру в тій школі де вчилася Санта Дімопулос. Згідно з інформацією OBOZREVATEL можна дізнатися ким же були раніше українські зірки.

Володимир Остапчук

 "Володимир
Володимир Остапчук

Володимир і не думав, що буде ведучим конкурсу “Євробачення”. Після закінчення філологічного факультету він пішов на курси ораторського мистецтва. Потім він був викладачем англійської мови.

Саніна

Вона спершу була фронтвуменом групи The Hardkiss.
Саніна, також філолог за освітою. Однак потім у неї з’явилося захоплення журналістикою. Коли вона брала перше інтерв’ю, то познайомилася зі своїм чоловіком Валерієм Бебко.

Тарас Тополя

 "Тарас
Тарас Тополя

Він є лідером гурту “Антитіла”. У 2007 році він отримав юридичну освіту. А в школі він добре грав на скрипці та співав в хорі ім. Ревуцького.

Пивоваров

Він народився в місті Вовчанськ, це Харківська область. Там же він закінчив школу і потім медичний коледж. Після закінчення ВНЗ майбутній співак отримав диплом з екології. І потім Артем працював протягом трьох років працював помічником анестезіолога. Але він також в цей час займався музикою. І при першій нагоді поміняти професію він змінив свою долю.

Ніхто з них і не думав, що вони стануть такими знаменитими та популярними в шоу-бізнесі.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.