Олег Винник згадав яка злидні була в його житті: банан перед зарплатою – це було щось

Олег Винник завжди залишав собі трохи грошей, щоб за день до заробітної плати купити собі банан.

Історією з 90 років поділився відомий і талановитий артист Олег Винник. Тоді всім жилося важко, не тільки артистам і представникам шоу-бізнес. Прості люди шукали більш оплачуваної роботи та найголовніше, щоб вона була постійна.

Олег Винник, який є сьогодні популярним співаком, а зараз детектив шоу “Маска” згадав, як він жив, працював і вчився в 90 роках. Це був важкий час для нього у фінансовому відношенні.

Коли Олег Винник давав інтерв’ю Дмитру Гордону, то згадав, що в той нелегкий для нього час, банан перед заробітною платою був фантастичною розкішшю. Як згадав артист, тоді він працював в черкаському хорі в 1993 році.

І Олег завжди залишав собі трохи грошей, щоб за день до заробітної плати купити собі банан.

 "Банан "
Банан

Він згадав яке у нього в той день було відмінний настрій і яка ідилія була, коли Олег сидів в парку. Співають пташки, запах листя і він діставав банан і їв його насолоджуючись смаком і життям.

А ще коли знаєш, що завтра буде заробітна плата, то настрій ще більше підіймався. І найцікавіше, його тоді вважали багатою людиною. При цих словах Олег посміхнувся.

Олег Винник зізнався, що не думає, про заробляння великих грошей. Він не може зрозуміти, для чого? Людям завжди не вистачає грошей. А скільки їх потрібно для щасливого життя? Мільйон досить?

Тільки можна уявити, що людина отримала в руки мільйон. Олег вважає, що мільйон і не потрібен, найголовніше, щоб було у людини правильне виховання і здоров’я.

Інше все додасться, якщо наполегливо йти до своєї наміченої мети. Потрібно поставити собі мету і домагатися її.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.