(Фото) На свій день народження Василиса Фролова розсекретила стать майбутньої дитини

Василіса Фролова на своїй вечірці з приводу 43 річчю повідала друзям, що вона скоро стане мамою.

Кожна жінка хоче стати щасливою мамою. Щоб її дитина радувала їх з чоловіком. Багато жінок чекають появи немовляти із завмиранням серця та іноді не повідомляють про це навколишнім, поки не буде видно, що вони вагітні.

По-різному може скластися доля майбутньої мами та в різні роки може бути довгоочікувана дитина. Деякі стають мамою в молоді роки, інші більш старшого віку.

Залежно від зайнятості на роботі та інших обставин поява першої дитини в сім’ї може затягнутися за часом. Але коли він повинен з’явитися, то очікування його народження – це завжди прекрасне почуття. А коли народжується перша дитина – яке це щастя для мами та всіх родичів.

Василіса Фролова, недавно відзначила своє день народження. Їй 43 роки. До неї прийшли друзі та просто знайомі.

Це довгоочікувана дитина. Василіса, яка є відомою українською телевізійної та радіо ведучою, а також актрисою і моделлю, на своїй вечірці з приводу 43 річчю повідала друзям, що вона скоро стане мамою. І найголовніше вона знає, хто у неї буде – це хлопчик.

У Instastories Дар’я Коломієць, яка є українською тілі та радіоведучій була розміщена фотографія з Василиною Фролової. На фотографії Дар’я Коломієць цілує живіт своєї подруги, нижче стікер з написом “It ‘sa boy” ( “з англ., – це хлопчик”).

Василіса Фролова
Василіса Фролова

Гості та шанувальники в соціальних мережах радісно сприйняли цю новину. Вони привітали майбутню маму і побажали їй здоров’я та особистого щастя. І найголовніше, щоб малюк народився здоровим.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.